Morsiuspuvut

Tervetuloa sovittamaan Ajan Ompeleeseen valmiita morsiuspukuja mallistostamme, kokoja XS – 8XL. Ammattitaitoinen palvelumme auttaa sinua oikean puvun valinnassa, ja sovittelemalla löydämme juuri Sinulle parhaiten sopivan mallin. Voit tutustua valikoimaamme jo ennakkoon Myytävät puvut– galleriassa.

Varaathan ajan sovitteluun ajanvarauskalenteristamme tai Mariannelta 0400-540 780

Uusimmat morsiuspukumallistot löydät alla olevien linkkien kautta, joista saamme tilattua juuri haluamasi puvun (saatavuus toki tarkistettava ensin). Kauttamme puku on turvallista tilata, sillä teemme yhteistyötä vain luotettavien pukutoimittajien kanssa. Ammattitaitoinen ompelupalvelumme takaa sen, että puku saadaan istumaan sinulle täydellisesti. Toimitusaikoja ja hintatietoja saat kysyttyä parhaiten sähköpostitse: marianne.vihervaara@ajanommel.fi 

 

 

Linkit pukuvalmistajiemme kotisivuille:

Enzoani

White One

Modeca

Luxuar

Party Line

Trés Chic

Tiffanys

 

Hinnasto:

Myyntipuvut n. 422 – 1298 €

Vuokraus 390 – 590 €

Uniikkipuvut mittatilaustyönä n. 650 – 1350 € (sisältäen meiltä tilatut kankaat) Kysy lisää teetätyksestä: tiina.niemi@ajanommel.fi / 050 544 7808

 

Myynti:

Kaikki liikkeessämme esillä olevat puvut ovat myytävänä, kokoja löytyy XS-8XL. Jos viet puvun ostaessasi suoraan kotiin, veloitamme puvun hinnan ostohetkellä. Halutessasi voit myös säilyttää pukua meillä korjaussovitukseen saakka, jolloin voit maksaa pukua osamaksulla. Varattaessa veloitamme ennakkomaksun, jonka suuruus määräytyy puvun hinnan mukaan. Korjauskustannukset lisäämme puvun hinnan päälle korjaushinnastomme mukaisesti. Myyntipukuihin on mahdollista tehdä suuriakin muutoksia: pienentää, suurentaa, lisätä olkaimet / hihat, lisätä tai poistaa strasseja ym. Korjaushintoihimme sisältyy myös puvun silitys.

 

Vuokraus:

Osaa morsiuspuvuista on myös mahdollista vuokrata. Vuokrapukuihin teemme kuitenkin VAIN pieniä korjauksia. Kaikki lyhyet puvut ovat meillä vain myynnissä, näille vuokramahdollisuutta ei ole. Vuorkavarauksia otamme vastaan aikaisintaan 6kk ennen tarvepäivää, ja varattaessa veloitamme puolet vuokran summasta. Loppupuoli maksetaan korjaussovituksen yhteydessä (2-4vko ennen juhlapäivää) tai valmista pukua hakiessa. Vuokrahintaan sisältyy pienet korjaukset, silitys ja pesetys. Yleinen käytäntömme on, että vuokrapuvun saa hakea liikkeestämme juhlaviikolla ja palautus seuraavan viikon alussa.

 

Teetätys:

Ajan Ompeleen tilossa toimiva ompelimo Tiina Kartiina valmistaa morsiuspukuja myös mittatilaustyönä ammattitaidolla. Uniikkiin mittatilauspukuun löydät kankaat laaukkaasta kangasvalikoimastamme: satiinit, silkit, pitsit ym.. Ompelen pukuja myös asiakkaiden omista kankaista, sekä myyn kankaita kotiompelijoille.

Tiinan tavoitat puhelimitse 050 544 7808 tai sähköpostilla tiina.niemi@ajanommel.fi. Voit varata suunnitteluajan myös itse ajanvarauskalenteristamme.