Yhteystiedot

Ajan Ommel Ky

Salpausselänkatu 32

45100 KOUVOLA

05 371 0131 / 0400 540 870

marianne.vihervaara@ajanommel.fi   /   tiina.niemi@ajanommel.fi

Avoinna ma-pe 10-17, la 10-13 ( kesä-, heinä- ja elokuun lauantait suljettu)

 

Jo yli 20 vuoden ajan Ajan Ommel on toiminut tutulla paikallaan Salpausselänkatu 32:ssa, Kouvolassa. Yrittäjänä toimiva Marianne Vihervaara perusti liikkeen vuonna 1996. Koulutukseltaan Marianne on vaatetusalan artesaani. Vuonna 2017 Mariannelle myönnettiin Suomen Yrittäjien Kultainen Yrittäjäristi ansioistaan yrittäjänä. Mariannen lisäksi liikkeessä työskentelee pukuompelija Tiina Niemi, nuorten ammattitaidon SM-kilpailujen voittaja vuodelta 2007. Tiinalle myönnettiin vuonna 2017 Suomen Yrittäjien Hopeinen Ansioristi ansioistaan yksityisen yrityksen palveluksessa.

 

Me yrityksenä:

Yrityksemme suunnittelee ja valmistaa naisten vaatteita mittatilaustyönä ammattitaidolla. Juhla- ja morsiuspukujen lisäksi valmistamme myös arkisempaakin vaatetusta. Autamme Sinua vaatteen mallin suunnittelussa ja oikeanlaisen materiaalin valinnassa. Liikkeestämme löydät laadukkaita vaatetuskankaita, myös myyntiin kotiompelijalle. Valmistamme vaatteita myös asiakkaiden omista kankaista. Lisäksi teemme vaatteiden korjaustöitä.

Meiltä löydät laajan valmisvaatevalikoiman naisten juhla- ja morsiuspukuja, sekä myyntiin että vuokralle. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa Sinua juuri oikean puvun valinnassa. Liikkeestämme löydät myös pukuihin sopivia asusteuta, kuten hiuskoruja, tiaroja, huntuja, kaulakoruja, hansikkaita, laukkuja…

Ammattitaitoinen sisustuspalvelumme auttaa Sinua kotisi stailauksessa ja sisustuksen suunnittelussa.

Tervetuloa tutustumaan!

Marianne
Tiina