Yhteystiedot

Salpausselänkatu 32, 45100 KOUVOLA

Avoinna ma-pe 10-17, la ajanvarauksella

 

Ajan Ommel Ky

Marianne 0400 540 870   /   marianne.vihervaara@ajanommel.fi

 

Tiina Kartiina

Tiina 050 544 7808   /   tiina.niemi@ajanommel.fi

 

Jo yli 20 vuoden ajan Ajan Ommel on toiminut tutulla paikallaan Salpausselänkatu 32:ssa, Kouvolassa. Yrittäjänä toimiva Marianne Vihervaara perusti liikkeen vuonna 1996. Koulutukseltaan Marianne on vaatetusalan artesaani. Vuonna 2017 Mariannelle myönnettiin Suomen Yrittäjien Kultainen Yrittäjäristi ansioistaan yrittäjänä.

Samoissa tiloissa palvelee pukuompelija Tiina Niemen vuonna 2020 perustama ompelimo Tiina Kartiina. Tiina on kerryttänyt ammattitaitoaan jo monen vuoden ajan, ollessaan aiemmin lähes 14 vuotta Ajan Ompeleen ompelijana. Hänet on palkittu myös nuorten ammattitaidon SM-kilpailujen voittajaksi ompelussa vuonna 2007. 

Yhteistyössä asiakkaitamme varten:

Yrityksemme suunnittelee ja valmistaa naisten vaatteita mittatilaustyönä ammattitaidolla. Juhla- ja morsiuspukujen lisäksi valmistamme myös arkisempaakin vaatetusta. Autamme Sinua vaatteen mallin suunnittelussa ja oikeanlaisen materiaalin valinnassa. Liikkeestämme löydät laadukkaita vaatetuskankaita, myös myyntiin kotiompelijalle. Valmistamme vaatteita myös asiakkaiden omista kankaista. Lisäksi teemme vaatteiden korjaustöitä.

Meiltä löydät laajan valmisvaatevalikoiman naisten juhla- ja morsiuspukuja, sekä myyntiin että vuokralle. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa Sinua juuri oikean puvun valinnassa. 

Ammattitaitoinen sisustuspalvelumme auttaa Sinua kotisi stailauksessa ja sisustuksen suunnittelussa.

Tervetuloa tutustumaan!

Marianne / Ajan Ommel                             Tiina / Tiina Kartiina