Morsiuspuvut

Tervetuloa sovittamaan valmiita morsiuspukuja mallistostamme, kokoja XS – 8XL. Ammattitaitoinen palvelumme auttaa sinua oikean puvun valinnassa, ja sovittelemalla läydämme juuri Sinulle parhaiten sopivan mallin. Voit tutustua valikoimaamme jo ennakkoon Myytävät puvut– galleriassa.

Ajanvaraus pukujen sovitteluun on suotavaa, muttei välttämätöntä. Ajanvarauksella varmistut siitä, ettemme sovi toista sovitusta samalle ajalle. Liikkeeseemme olet lämpimästi tervetullut myös ohimennen piipahtamaan, ilman varattua sovitusaikaa. Varaa silloin itsellesi hyvin aikaa, jos hetken joutuisit odottamaan sovituskopin / myyjän vapautumista. Tervetuloa, palvelemme Sinua mielellämme!!

Uusimmat morsiuspukumallistot löydät alla olevien linkkien kautta, joista saamme tilattua juuri haluamasi puvun (saatavuus toki tarkistettava ensin). Kauttamme puku on turvallista tilata, sillä teemme yhteistyötä vain luotettavien pukutoimittajien kanssa. Ammattitaitoinen ompelupalvelumme takaa sen, että puku saadaan istumaan sinulle täydellisesti. Toimitusaikoja ja hintatietoja saat kysyttyä parhaiten sähköpostitse: marianne.vihervaara@ajanommel.fi / tai / tiina.niemi@ajanommel.fi

 

Linkit pukuvalmistajiemme kotisivuille:

Mori Lee

Mori Lee Julietta  (upeita pukuja plus-koossa)

Enzoani

White One

Modeca

Luxuar

Party Line

Trés Chic

Tiffanys

 

 

Valmistamme morsiuspukuja myös mittatilaustyönä ammattitaidolla. Uniikkiin mittatilauspukuun löydät kankaat laaukkaasta kangasvalikoimastamme: satiinit, silkit, pitsit ym.. Kankaita myynnissä myös kotiompelijalle. Valmistamme morsiuspukuja myös asiakkaiden omista kankaista.

 

Hinnasto:

Myyntipuvut n. 422 – 1298 €

Vuokraus 390 – 590 €

Uniikkipuvut mittatilaustyönä n. 550 – 1300 € (sisältäen meiltä tilatut kankaat)

 

Myynti:

Kaikki liikkeessämme esillä olevat puvut ovat myytävänä, kokoja löytyy XS-8XL. Jos viet puvun ostaessasi suoraan kotiin, veloitamme puvun hinnan ostohetkellä. Halutessasi voit myös säilyttää pukua meillä korjaussovitukseen saakka, jolloin voit maksaa pukua osamaksulla. Varattaessa veloitamme ennakkomaksun, jonka suuruus määräytyy puvun hinnan mukaan. Korjauskustannukset lisäämme puvun hinnan päälle korjaushinnastomme mukaisesti. Myyntipukuihin on mahdollista tehdä suuriakin muutoksia: pienentää, suurentaa, lisätä olkaimet / hihat, lisätä tai poistaa strasseja ym. Korjaushintoihimme sisältyy myös puvun silitys.

 

Vuokraus:

Morsiuspukuja on myös mahdollista vuokrata. Vuokrapukuihin teemme kuitenkin VAIN pieniä korjauksia. Kaikki lyhyet puvut ovat meillä vain myynnissä, näille vuokramahdollisuutta ei ole. Vuorkavarauksia otamme vastaan aikaisintaan 6kk ennen tarvepäivää, ja varattaessa veloitamme puolet vuokran summasta. Loppupuoli maksetaan korjaussovituksen yhteydessä (2-4vko ennen juhlapäivää) tai valmista pukua hakiessa. Vuokrahintaan sisältyy pienet korjaukset, silitys ja pesetys. Yleinen käytäntömme on, että vuokrapuvun saa hakea liikkeestämme juhlaviikolla ja palautus seuraavan viikon alussa.