Juhlapuvut

Ajan Ompeleesta löydät laajan valikoiman naisten juhla- ja vanhojentanssipukuja, kokoja XS – 8XL. Liikkeessä on sovitettavana noin 400 juhlapukua, myös paljon yksittäiskappaleita. Voit siis huoletta valita yksilöllisen puvun, jollaista ei tule heti muilla vastaan. Voit tutustua valikoimaan jo ennakkoon Myytävät puvut– galleriassa.

Varaathan ajan sovitteluun ajanvarauskalenteristamme tai Mariannelta 0400-540 870

Pukuja on mahdollista saada tilattua myös asiakkaan toiveen mukaan, pukuvalmistajiemme mallistoja löydät alla olevista linkeistä. Haluamasi mallin löydettyäsi, ota yhteyttä liikkeeseemme, niin tarkistamme puvun saatavuuden. 

 

Linkit pukuvalmistajiemme kotisivuille:

Luxuar

Party Line

Manon

Tiffanys

 

Pidämme liikkeessämme kirjaa myymistämme / vuokraamistamme vanhojenpuvuista, jolloin voit varmistaa onko haluamaasi pukua tulossa jo Sinun lukioosi. Näin ehkäisemme sen, ettei täysin samaa pukua saman värisenä ole vierustoverillasi. Voit siis huoletta valita mallistostamme yksilöllisen wanhojenpäivän pukusi.

 

Hinnasto:

Lyhyet juhlapuvut 149 – 355 €

Pitkät juhlapuvut / vanhojenpuvut 198 – 490 €

Juhla- / vanhojenpukujen vuokraus 160 € 

Uniikkipuvut mittatilaustyönä noin 350 – 650 € (sisältäen kankaat) Kysy lisää teetätyksestä: tiina.niemi@ajanommel.fi / 050 544 7808

 

Myynti:

Kaikki liikkeessämme esillä olevat puvut ovat myytävänä, kokoja löytyy XS-8XL. Jos viet puvun ostaessasi suoraan kotiin, veloitamme puvun hinnan ostohetkellä. Halutessasi voit myös säilyttää pukua meillä korjaussovitukseen saakka, jolloin voit maksaa pukua osamaksulla. Varattaessa veloitamme ennakkomaksun, jonka suuruus määräytyy puvun hinnan mukaan. Korjauskustannukset lisäämme puvun hinnan päälle korjaushinnastomme mukaisesti. Myyntipukuihin on mahdollista tehdä suuriakin muutoksia: pienentää, suurentaa, lisätä olkaimet / hihat, lisätä tai poistaa strasseja ym. Korjaushintoihimme sisältyy myös puvun silitys.

 

Vuokraus:

Osaa pitkistä puvuista on myös mahdollista vuokrata. Vuokrapukuihin teemme kuitenkin VAIN pieniä korjauksia, eikä vuokralle ole mahdollista saada tyllihelmaisia- tai sifonkipukuja. Kaikki lyhyet puvut ovat meillä vain myynnissä, näille vuokramahdollisuutta ei ole. Vuorkavarauksia otamme vastaan aikaisintaan 6kk ennen tarvepäivää, ja varattaessa veloitamme puolet vuokran summasta. Loppupuoli maksetaan korjaussovituksen yhteydessä (2-4vko ennen juhlapäivää) tai valmista pukua hakiessa. Vuokrahintaan sisältyy pienet korjaukset, silitys ja pesetys. Yleinen käytäntömme on, että vuokrapuvun saa hakea liikkeestämme juhlaviikolla ja palautus seuraavan viikon alussa.

 

Teetätys:

Ajan Ompeleen tiloissa toimiva ompelimo Tiina Kartiina valmistaa juhla- ja vanhojenpukuja mittatilaustyönä ammattitaidolla. Uniikkiin mittatilauspukuun löydät kankaat laadukkaasta kangasvalikoimastamme. Pukuja on mahdollista valmistaa myös asiakkaan omista kankaista. 

Tiinan tavoitat puhelimitse 050 544 7808 tai sähköpostilla tiina.niemi@ajanommel.fi. Voit varata suunnitteluajan myös itse ajanvarauskalenteristamme.