Juhlapuvut

Liikkeestämme löydät laajan valikoiman naisten juhla- ja vanhojentanssipukuja, kokoja XS – 8XL. Liikkeessämme on sovitettavana noin 400 juhlapukua, myös paljon yksittäiskappaleita. Voit siis huoletta valita yksilöllisen puvun, jollaista ei tule heti muilla vastaan. Voit tutustua valikoimaamme jo ennakkoon Myytävät puvut– galleriassa.

Ajanvaraus pukujen sovitteluun on suotavaa, muttei välttämätöntä. Ajanvarauksella varmistut siitä, ettemme sovi toista sovitusta samalle ajalle. Liikkeeseemme olet lämpimästi tervetullut myös ohimennen piipahtamaan, ilman varattua sovitusaikaa. Varaa silloin itsellesi hyvin aikaa, jos hetken joutuisit odottamaan sovituskopin / myyjän vapautumista. Tervetuloa, palvelemme Sinua mielellämme!!

Pukuja on mahdollista saada tilattua myös asiakkaan toiveen mukaan, pukuvalmistajiemme mallistoja löydät alla olevista linkeistä. Haluamasi mallin löydettyäsi, ota yhteyttä liikkeeseemme, niin tarkistamme puvun saatavuuden. 

 

Linkit pukuvalmistajiemme kotisivuille:

Luxuar

Party Line

Manon

LaSense

Tiffanys

 

 

Pidämme liikkeessämme kirjaa myymistämme / vuokraamistamme vanhojenpuvuista, jolloin voit varmistaa onko haluamaasi pukua tulossa jo Sinun lukioosi. Näin ehkäisemme sen, ettei täysin samaa pukua saman värisenä ole vierustoverillasi. Voit siis huoletta valita mallistostamme yksilöllisen wanhojenpäivän pukusi.

Valmistamme juhla- ja vanhojenpukuja myös mittatilaustyönä ammattitaidolla. Uniikkiin mittatilauspukuun löydät kankaat laadukkaasta kangasvalikoimastamme. Halutessasi käytämme myös asiakkaan omia kankaita. 

 

Hinnasto:

Lyhyet juhlapuvut 149 – 355 €

Pitkät juhlapuvut / vanhojenpuvut 198 – 490 €

Juhla- / vanhojenpukujen vuokraus 160 € 

Uniikkipuvut mittatilaustyönä noin 330 – 580 € (sisältäen kankaat)

 

Myynti:

Kaikki liikkeessämme esillä olevat puvut ovat myytävänä, kokoja löytyy XS-8XL. Jos viet puvun ostaessasi suoraan kotiin, veloitamme puvun hinnan ostohetkellä. Halutessasi voit myös säilyttää pukua meillä korjaussovitukseen saakka, jolloin voit maksaa pukua osamaksulla. Varattaessa veloitamme ennakkomaksun, jonka suuruus määräytyy puvun hinnan mukaan. Korjauskustannukset lisäämme puvun hinnan päälle korjaushinnastomme mukaisesti. Myyntipukuihin on mahdollista tehdä suuriakin muutoksia: pienentää, suurentaa, lisätä olkaimet / hihat, lisätä tai poistaa strasseja ym. Korjaushintoihimme sisältyy myös puvun silitys.

 

Vuokraus:

Osaa pitkistä puvuista on myös mahdollista vuokrata. Vuokrapukuihin teemme kuitenkin VAIN pieniä korjauksia, eikä vuokralle ole mahdollista saada tyllihelmaisia- tai sifonkipukuja. Kaikki lyhyet puvut ovat meillä vain myynnissä, näille vuokramahdollisuutta ei ole. Vuorkavarauksia otamme vastaan aikaisintaan 6kk ennen tarvepäivää, ja varattaessa veloitamme puolet vuokran summasta. Loppupuoli maksetaan korjaussovituksen yhteydessä (2-4vko ennen juhlapäivää) tai valmista pukua hakiessa. Vuokrahintaan sisältyy pienet korjaukset, silitys ja pesetys. Yleinen käytäntömme on, että vuokrapuvun saa hakea liikkeestämme juhlaviikolla ja palautus seuraavan viikon alussa.